Online & at the National Bank of Austria

EFFAS Summer Online & at the School 2025 23 & 24 June

10.20	Degistration & Welcome Coffee	23 June
10:30	Registration & Welcome Coffee	
11:00	Welcome Address (15 minutes) Dr. Jesús López Zaballos, EFFAS Chair Mr. Friedrich Mostboeck, OVFA Chair, EFFAS Deputy Chair	
11:15	Keynote: European Economic Outlook 2025-2028 (30 minutes) Dr. Birgit Niessner, Director of Economic Analysis and Research Departmentat the National Bank of Austria (OeNB)	
11:45	Keynote: Investment Outlook 2025-2028 (40 minutes) Mr. Koen Geens, Emeritus Professor at KULeuven, Former Minister of Finance, Justice, and European Affairs of Belgium	
12:25	Keynote: Money in the Digital Age (35 minutes) Dr. Romain Baeriswyl, Deputy Head of Monetary Policy Analysis, the Swiss National Bank	
13:00	Lunch	
14:00	Workshop I - Corporate Reporting Challenges (120 minutes) Led by Mr. Javier de Frutos, Chair of the EFFAS Commission on Financial Reporting	
	Workshop II – Inflation, Interest Rates & Fixed Income Markets (120 minutes) Led by Prof. Dr. Leef H. Dierks, Prof. for International Capital Markets, Lübeck U Applied Sciences and Academic Director at EFFAS.	
16:00	Coffee Break & Group Picture	
16:30	Panel: Corporate Reporting Outlook (60 minutes) Mr. Luca Moroni, CFO at A2A Mr. Bernd Maurer, Head of Capital Markets, Flughafen Wien AG Ms. Tanja Castor, Head of Sustainability Reporting and Controlling Committee, Ms. Barbara Cohen, Senior Credit Analyst, AXA Moderator: Mr. Javier de Frutos, Chair of the EFFAS Commission on Financial R	
17:30	Panel: Navigating Fixed Income Markets 2025 to 2028. The Practitioners' Vie minutes) Ms. Tanja Gihr, Former Head of Sustainable Banking Group EMEA, Barclays Inv Bank	
	Mr. Jörg Raabe, Managing Director, Aurel BGC Mr. Anton Heese, Global Fixed Income Strategist & Portfolio Manager at Morg Moderator: Prof. Dr. Leef Dierks, Prof. for International Capital Markets, Lübeck for Applied Sciences and Academic Director at EFFAS	
16:30- 18:30	CESGA Practical case study (I) – Optional with additional Fee (120 minutes) Ms. Susana Peñarrubia, Director of ESG and European Equity Portfolio Manage DWS Asset Management	r & Analyst,

18:45-20:45 Networking Event at Hotel Regina

EFFAS Summer School 2025 23 & 24 June

24 June

9:00	Workshop III: Corporate Reporting Challenges cont'd (90 minutes) Led by Mr. Javier de Frutos, Chair of the EFFAS Commission on Financial Reporting	
	Workshop IV: Inflation, Interest Rates & Fixed Income Markets cont'd (90 minutes) Led by Prof. Dr. Leef H. Dierks, Prof. for International Capital Markets, Lübeck University for Applied Sciences and Academic Director at EFFAS	
10:30	Coffee Break	
11:00	 Panel session III - Recent Developments in the US and their Impact on European and Asian Markets. (60 minutes) Keynote: Mr. Giordano Beani, Chief Investment Officer. Fideuram Asset Management Ireland Panel Discussion: Mr. Jeff Leung, Senior Sustainability Consultant, Global Sustainability, ING Mr. Giordano Beani, Chief Investment Officer, Fideuram Asset Management Ireland Mr. Giordano Beani, Chief Investment Officer, Fideuram Asset Management Ireland Mr. Thomas Stul, ABAF Board member, Head of collective portfolio management, Belfius Asset Management 	
	Mr. Alvaro Cangas, Climate and Sustainability Practice Leader at Marsh Moderator: Thorsten Müller, EFFAS EMC Member, DVFA Chair, and Managing Partner, Lighthouse Corporate Finance GmbH	
12:00	 Panel Session IV - Challenges in European Capital Markets. (60 minutes) Keynote: Asset-Based Lending and ABS Transactions Mr. Jan-Peter Hülbert, CEO, True Sale International GmbH Regulatory Briefing: Update on the Status Quo of ESG Regulation Ms. Isabelle Grauer Gaynor, Head of Corporate Finance and Reporting Unit, ESMA Panel Discussion: Mr. Jan-Peter Hülbert, CEO, True Sale International GmbH Mr. Rocchino Contangelo, Head of Buy-Side Research, Swisscanto Ms. Isabelle Grauer Gaynor, Head of Corporate Finance and Reporting Unit, ESMA Mr. Rocchino Contangelo, Head of Corporate Finance and Reporting Unit, ESMA Mr. Sandor Misik, President, EFFAS Hungary Moderator: Thorsten Müller, EFFAS EMC Member, DVFA Chair, and Managing Partner, Lighthouse Corporate Finance GmbH 	
13:00	Closing Remarks (30 minutes) Mr. Hans Buysse, EFRAG Board Member & EFFAS EMC Member.	
13:30	Closing Lunch	
14:30	CESGA Practical case study (II) – Optional with additional Fee (120 minutes) Ms. Susana Peñarrubia, Director of ESG and European Equity Portfolio Manager & Analyst, DWS Asset Management	

